logo

 KONTAKT MIG I DAG
 Ring på 7362 2424
 info@biludenrust.dk

RUSTBESKYTTELSE

Rustbeskyttelse – en god investering

Det danske klima er hårdt ved din bils undervogn. Med mange regnfulde måneder, kan der nemt opstå rust på din bil. Vil du sikre din bil en længere levetid, er det en god investering at give din bil en rustbeskyttelse.

Din bil kan få en rustbeskyttelse hos os hele året rundt. Vi sørger for at rustbeskyttelsen tørre inden du kører igen. Skal din bil have en rustbeskyttelse, skal du regne med at undvære den i et døgns tid, da rustbeskyttelsen skal nå at tørre ind. 

Når behandlingen er slut

Din bil er nøjagtig lige som før. Dog med en rustbeskyttet undervogn. Inden for de første par dage efter rustbehandlingen, anbefaler vi ikke at tage din bil i vaskehallen. Et undervognsskyl kan nemlig gå ud over rustbeskyttelsen, da det ikke er hærdet nok og kan i værste tilfælde kan gå ud over de elektriske dele i bilen. Bruger du der i mod en vandslange, kan dette ikke lave skader på din bil.

Vil du vide mere om rustbeskyttelse på din bil?

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Sønderjysk Undervognscenter. Vi har altid kvalificerede medarbejdere, der er klar til at besvare de spørgsmål du end måtte have. Ønsker du at vide mere om pris eller behandlingsprocessen kan du kontakte os på telefon 73 62 24 24. Vi har værksted i Aabenraa, hvor vi blandt andet har mange kunder fra Sønderborg og Tønder. 

Læs også omkring undervognsbehandling.