logo

 KONTAKT MIG I DAG
 Ring på 7362 2424
 info@biludenrust.dk

UNDERVOGNSBEHANDLING

Læs om vores undervognsbehandling herunder

 

BESKYT DIN BIL – MED UNDERVOGNSBEHANDLING

Det er vigtigt at give sin bil undervognsbehandling, så der ikke opstår rust i undervognen. Pengene er ikke spildt, selvom undervognsbehandlingen som sådan ikke er synlig. Behandlingen er derimod synlig på din bils undervogn og kan gøre en mærkbar forskel på dens levetid.

Det anbefales at alle biler får en undervognsbehandling. Har du netop købt en ny bil, skal denne også undervognsbehandles, da den ikke er produceret til det danske klima og kun har fået en skrabet rustbehandling.

Hvor tit skal min bil undervognsbehandles?
Hos Sønderjysk Undervognscenter anbefaler vi, at din bil får en undervognsbehandling hvert andet år. Dette kan selvfølgelig variere alt efter din bils stand. Er det en ældre bil, som skal have den første undervognsbehandling, skal den ofte have en efterbehandling inden for 1 års tid. Dette er for, at stoppe det begyndende rustangreb, ved at mætte det med rustbeskyttelse.

Skal din bil have en undervognsbehandling?
Vi kan hos Sønderjysk Undervognscenter give din bil en undervognsbehandling, udført af professionelle mekanikere. En undervognsbehandling tager ca. 1 dag, da rustbeskyttelsen skal nå at tørre ind.

Du er velkommen til, at kontakte os, hvis du har spørgsmål til undervognsbehandling af din bil. Vi har faste kunder fra blandt andet Aabenraa, Tønder og Sønderborg.

 

COLOURBOX1187509
COLOURBOX2136690
COLOURBOX2247236
Suvo