logo

 KONTAKT MIG I DAG
 Ring på 7362 2424
 info@biludenrust.dk

SUVO

Læs om vores SUVO-produkter herunder

 

BILER ER DYRE I DANMARK OG RUST ER DERES VÆRSTE FJENDE

Derfor er rustbeskyttelse en rigtig god investering. Rustbeskyttelse er ikke bare et spørgsmål om at din bil skal være sort under bunden. Rustbeskyttelse er et højt specialiseret håndværk.

Hos Sønderjysk Undervognscenter sikrer vi din bil et langt liv uden rust. Jo tidligere du starter din undervognsbehandling, jo længere holder din bil. Hvis du starter behandlingen i tide så garanterer Suvo for at din bil holder. Du kan læse mere om hvordan du bedst beskytter din bil, i vores brochure, som du kan se HER.

 

400 ml.
RUST STOP 150

RUST STOP 150

Tyndt klart voks/oliebaseret anti-rust produkt med store indtrængnings- og fugtfortrængende egenskaber, efterlader en tynd fedt/vaselinagtig overflade. Særdeles velegnet til hulrum og forprimning for andre anti-rust produkter samt til efterbehandling af tidligere behandlede overflader. På udsatte steder bør der efterbehandles med et kraftigere SUVO-produkt. På steder med stort slid skal efterbehandles med SUVO Belægning.
400 ml.
RUST STOP 80

RUST STOP 80

Tyndt lysbrun voks/oliebaseret anti-rust produkt med gode indtrængnings- og fugtfortrængende egenskaber, efterlader voks/fedtagtigt lag. Velegnet til hulrum og bund samt til efterbehandling af tidligere påførte produkter. På steder med stor slidpåvirkning bør efterbehandles med Suvo Belægning.
400 ml.
SUVO WAX

SUVO WAX

Tyndtflydende lysebrun voksbaseret anti-rust produkt med gode indtrængnings- og vandafvisende egenskaber, som efterlader et sejt voksagtigt lag. Velegnet til hulrum og bund. Specielt egnet til lakerede overflader som chassisrammer, nye karosseridele m.m., hvor vedhæftning ellers kan være vanskelig På steder med stor slidpåvirkning bør efterbehandles med Suvo Belægning.
400 ml.
SUVO BELÆGNING TIX

SUVO BELÆGNING TIX

Sort kraftigt tixotropisk voks--bitumenbaseret produkt, efterlader kraftig fast flexibelt lag. Anvendes på bund og i hjulkasser eller hvor der forekommer stort slid. Der bør altid primes med et tyndt SUVO anti-rust produkt. Suvo belægning TIX kan påsprøjtes vådt i vådt.
1 liter
AUTOSHAMPOO

AUTOSHAMPOO

Kan købes med og uden voks En særdeles god og effektiv shampoo. Den er tyndtflydende og opløses derfor let, når den skal bruges.