logo

 KONTAKT MIG I DAG
 Ring på 7362 2424
 info@biludenrust.dk

MILJØ

Læs om vores miljømærkning herunder

 

Der stilles der en lang række krav fra myndighederne og SUVO

For at benytte miljømærket i forbindelse med undervognsbehandling og rustbeskyttelse stilles der en lang række krav fra myndighederne. Desuden stiller SUVO også krav til de enkelte Suvo-centre for at være tilknyttet SUVO's Miljøsystem.

For at beskytte miljøet bedst muligt har SUVO som de eneste i landet et lukket system, hvor overskydende ani-rust produkter opsamles og renses for derefter at blive oparbejdet til en kvalitet som nye produkter - det betyder at produkterne på intet tidspunkt kommer i berøring med naturen.

Krav til centerfaciliteter hos Suvo-centret er bl.a.:

  • Centret skal have et renserum med lift, hvor bilens undervogn afrenses med højtryksrenser med max. 60 grader varmt vand og under liften skal der være sandfang.
  • Centret skal råde over en varmlufttører, hvor bilen kan stå mens bund og hulrum tører.
  • Sprøjteoperatøren skal bære sikkerhedsmaske med friskluftforsyning og være iført gummistøvler, gummihandsker og gummidragt således at huden ikke kommer i kontakt med anti-rust produkterne.
  • Der skal være et "olierum", hvor nye produkter opbevares og hvor der findes en tank til at pumpe returprodukter fra "sprøjtegraven" over i.