logo

 KONTAKT MIG I DAG
 Ring på 7362 2424
 info@biludenrust.dk

Bilpleje

Læs om vores produkter herunder

 

400 ml.
LYN GLANS

LYN GLANS

"Lyn Glans" er velegnet til såvel maskinel oppolering af reparationssteder som til højglans-finish af velbevarede og nye lakker. Sprøjt ikke for store flader af gangen med et tyndt, jævnt lag, gnid ind og poler straks med rene klude. Meget velegnet til brug i bil udstillingen.
250 ml.
SUPER GLANS (HART GLANZ)

SUPER GLANS (HART GLANZ)

Langtids beskyttende voks med strålende højglans. Uden aggressivt slibemiddel. Vejrfaste og konserverende virksomme stoffer på synthesevoksbasis beskytter lakken mod vejrliget, miljøforurening og vejsalt. Anvendes på rengjorte/rensede normale- og metallakker. Bestandig overfor vask med shampoo og i vaskeanlæg. Garanteret langtidsholdbar vandafvisende effekt. På grund af specialsilikone holder glansen sig.
250 ml.
POLISH 2 I 1 (LACKPOLITUR)

POLISH 2 I 1 (LACKPOLITUR)

Universalpolitur til gode, normalsnavsede lakker. Renser, polerer og konserverer på én og samme tid. Giver ikke skygger og striber. Vejrfast forsegling. Giver glans og et friskt look i månedsvis. På grund af specialsilikone holder glansen sig.
250 ml.
METAL POLISH 2 I 1

METAL POLISH 2 I 1

Specialplejepolish til alle nye metallakker. Renser grundigt, skåner lakken og langtids konserverer den på én og samme tid. Særdeles mild for overfladen. Let og behagelig arbejdsgang. På grund af specialsilikone holder glansen sig. Matte metallakflader, stærkt medtaget af vejrliget, og som ikke er forsynet med en beskyttelse af klarlak skal forbehandles med "Extra Lakrens".